Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Yunanistan Yangın : Yunanistan Yangin 26 Arka Guverte : Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi.

Yunanistan Yangın : Yunanistan Yangin 26 Arka Guverte : Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi.. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunan sivil savunma genel sekreterliği, yangında en az 49 kişinin hayatını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı.

Yunanistan Da Orman Yangini Sondurme Calismalari Suruyor Ntv
Yunanistan Da Orman Yangini Sondurme Calismalari Suruyor Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Yunan sivil savunma genel sekreterliği, yangında en az 49 kişinin hayatını. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın.

Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı.

Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. En az 24 ölü ve. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı. Yangının yemek pişirilen ocaktan sıçrayan. Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın.

Yunanistan Da Buyuk Yangin
Yunanistan Da Buyuk Yangin from static.birgun.net
Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Son dakika yunanistan yangın haberleri ve yunanistan yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'da en az 80 kişinin yaşamına mal olan, bir beldeyi haritadan silen yangın neden çıktı? Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti.

Yunan sivil savunma genel sekreterliği, yangında en az 49 kişinin hayatını. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanlarının, hükümetin mali krizle mücadele temelinde hayata geçirmek istediği reformları protesto etmek amacıyla dün başlattıkları 48.

Muusweed9coovm
Muusweed9coovm from iatkv.tmgrup.com.tr
Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Haberler gündem haberleri son dakika haber: 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi.

Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve.

Son dakika yunanistan yangın haberleri ve yunanistan yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yunanistan'da en az 80 kişinin yaşamına mal olan, bir beldeyi haritadan silen yangın neden çıktı? Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi.